Uw leverancier van werk in tuin & huis

UIT ONZE PORTFOLIO

Compleet nieuwe aanleg van een achtertuin (2006)

De achtertuin van deze opdrachtgevers was volkomen dichtgegroeid, waardoor er vanuit het huis weinig zicht was op de tuin en er ook nauwelijks mogelijkheid was door de tuin te lopen. De uitdrukking "door de bomen het bos niet kunnen zien" was hierop wel van toepassing. Zij vroegen ons korte metten te maken met de oude tuin en ervoor in de plaats een heel open tuin aan te leggen.

Foto
De oorspronkelijke situatie. Bij de aanleg van deze tuin was geen rekening gehouden met de groei van de struiken en bomen.
Foto
De grond wordt vrijgemaakt.
Foto
Aanleg van terras en bestrating. Uiteraard wordt dit met behulp van een laser uitgemeten.
Foto
Matthijs werkt aan de nieuwe zitkuil.
Foto
Het eindresultaat, gezien vanuit het huis.
Foto
En vanuit de zitkuil.

Terug naar de portfolio-index.