Uw leverancier van werk in tuin & huis

Onze expertise

Tuin

Door uitgebreide ervaring weet Tuinbalans wat het vakbekwaam aanleggen van groen betekent. Een kleine binnentuin, een park en alles wat daar qua grootte tussenin zit, wij bedenken creatieve oplossingen voor uw wensen. Ons uitgangspunt is altijd dat een tuin of terras met planten de eigenaar in elk seizoen plezier moet bieden. Welke planten zijn in de specifieke situatie van uw tuin of terras het meest geschikt? Wat betekent veel of juist weinig zon voor de groeimogelijkheden? Is de bodem geschikt voor de planten die u in gedachten heeft? Tuinbalans geeft u een eerlijk en realistisch advies met als perspectief jarenlang tuingenot.

Voor uw tuin en terras verrichten we onder meer de volgende werkzaamheden:

Hebt u andere wensen? Twijfel niet, maar leg uw vraag aan Tuinbalans voor.

Huis

Een mooi en karakteristiek huis waar je je helemaal thuis voelt, wie droomt er niet van? Wensen en ideeŽn hebben de meeste bewoners genoeg. Ze omzetten in een realistisch en sfeervol plan, dat is de kracht van Tuinbalans. Wij zien iedere kans om uw woongenot te vergroten als een uitdaging. Een uitdaging om met zo min mogelijk overlast uw ideeŽn te realiseren. Want ook op dat punt onderscheidt Tuinbalans zich, wij laten na iedere werkdag het project ordentelijk achter. Laat u inspireren door de voorbeelden die u op onze website aantreft. Aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij lossen graag uw probleem vakbekwaam op maar praten u nooit ťťn oplossing aan. Er zijn altijd meer uitwegen.

Tuinbalans werkt zowel binnen als buiten aan uw woning. Binnen in huis verricht Tuinbalans onder meer de volgende werkzaamheden:

Tuinbalans werkt samen met een aantal gerenommeerde bedrijven. U bent voor elk project gegarandeerd van optimale kwaliteit.

Bedrijven

Tuinbalans voert ook opdrachten uit voor het bedrijfsleven. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verrichten van onderhoudswerkzaamheden voor kleinere bedrijven die geen eigen onderhoudspersoneel in huis hebben. Doordat de lijnen kort zijn, kan Tuinbalans snel het voorkomende onderhoud regelen. Dat geldt zowel voor de groenvoorziening als het klein onderhoud aan gebouwen. Een afspraak voor een oriŽnterend gesprek is zo gemaakt. U zult blij verrast zijn welke mogelijkheden we kunnen bieden.

Verenigingen van eigenaren

Elk complex dat onder het beheer van een VVE valt, kent twee soorten onderhoud, namelijk: het klein onderhoud en het groot onderhoud.

Voor het klein onderhoud biedt Tuinbalans VVE's diverse mogelijkheden om op basis van een jaarcontract dat klein onderhoud direct uit te voeren. Oplossingen op maat die toegesneden zijn op de specifieke wensen en mogelijkheden van uw VVE. Wat betreft het grootschalig onderhoud kan Tuinbalans uw VVE begeleiden om specialistisch onderhoud aan te besteden.

Bent u geÔnteresseerd, maak dan vrijblijvend een afspraak.