Uw leverancier van werk in tuin & huis

Onze filosofie

Oog voor detail

Paul van der Elst en Rob Hoogduin van Tuinbalans hechten net zoveel aan kwaliteitswerk als u. Of het nu gaat om het verbeteren, renoveren, opknappen of aanpassen van uw woning, Tuinbalans levert altijd eersteklas vakwerk met een scherp oog voor detail. Het resultaat moet u tenslotte inspireren. Tuinbalans maakt op basis van een uitgebreid gesprek een heldere offerte die beantwoordt aan uw wensen en past bij de financiŽle mogelijkheden.

Materialenkennis

Tuinbalans werkt oplossingsgericht. Want betekent dat in de praktijk voor u? Gedegen kennis van materialen biedt u de zekerheid dat uw opdracht altijd naar volle tevredenheid zal worden uitgevoerd. Tuinbalans bespreekt met u alle voor- en nadelen van materialen die voor uw opdracht in aanmerking komen. Resultaat: u maakt altijd een verantwoorde keuze op basis van kennis, kunde en inzicht.

Perfectie

Heeft uw tuin een enorme oppervlakte of is deze juist van een zeer bescheiden formaat? Is uw woning aan een grondige renovatie toe of wilt u slechts een restyling van uw woonkamer? Voor de oorspronkelijke invulling die Tuinbalans geeft aan uw wensen, vormt de grootte van het project geen belemmering. Wat voor u belangrijk is om te weten dat elk karwei een originele en nauwgezette uitwerking krijgt waarin u uw opdracht volledig zult herkennen.